για &

Τοποθεσία

Θέα στη παραλία Καμάρες - Δωμάτια Πανόραμα

Θέα στη παραλία Καμάρες

Στο Πανόραμα έχετε τη δυνατότητα ν'απολαύσετε την αμφιθεατρική θέα της παραλία των Καμαρών το οποίο σας εξασφαλίζει καθημερινά ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί. Οι Καμάρες απέχουν μόλις 5χλμ από το κέντρο του νησιού, την Απολλωνία, που μπορείτε να βρείτε καταστήματα, ταβέρνες, εστιατόρια και μπαράκια για ν΄απολαύσετε το ποτό σας. Ο παραδοσιακός Αρτεμώνας με τα σοκάκια και τις σιφνέικες λιχουδιές απέχει μόλις 7χλμ.

Στο νησί οι αποστάσεις είναι μικρές οπότε καθένας μπορεί να έχει πρόβαση σε κάθε γωνιά του χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Απο τις Καμάρες, όπου είναι και το λιμάνι, υπάρχει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες συχνή συγκοινωνία για όλες τις περιοχές του νησιού, ταξί καθώς και δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου. Οι Καμάρες αποτελούν έναν απο τους ομορφότερους οικισμούς του νησιού με την καθαρή και οργανωμένη παραλία, ταβέρνες, καφετέριες μαγαζιά και όλα όσα χρειάζεται ένας επισκέπτης.

Καμάρες - Σίφνος - Δωμάτια Πανόραμα

Καμάρες - Σίφνος

Οι Καμάρες είναι το πρώτο σημείο του νησιού που αντικρίζει κανείς καθώς είναι και το λιμάνι. Εκεί, μπορεί να κανείς ν΄απολαύσει το μπάνιο του, το τσιπουράκι του στην παραλία, καφέ, παραδοσιακούς μεζέδες καθώς και ένα χαλαρό ποτό πριν ξεχυθεί στο κέντρο της διασκέδασης την Απολλωνία.